O meni
Odkar pomnim je bilo moje življenje povezano s športom. Odraščala sem v družini, kjer je imel šport pomembno vlogo v življenju. Tudi jaz sem ga vzljubila in sprejela kot pomembno vrednoto v mojem življenju. Straši so me spoznali z vsemogočimi športi. V šoli sem imela nadpovprečno dobre motorične sposobnosti in ker me je šport zelo veselil, sem se odločila trenirati atletiko –tek. Za veliko spodbudo in vzor mi je bil takratni profesor, žal že pokojni Stane Kralj.

Tako sem že zelo zgodaj začela trenirati v AK Sevnica, kjer sem bila varovanka Rafkota Povheta. Našla sem svoj šport, ki me je s svojo celovitostjo, skrivnostjo in discipliniranostjo tako pritegnil in potegnil vase, da sem se mu popolnoma predala. Vsak trening mi je predstavljal izziv, za nobeno minuto hudega napora mi ni žal. Naučila sem se izkušnje težke vadbe prenesti v življenje, biti disciplinirana na vseh področjih v življenju nasplloh. Spoznala sem veliko krajev in novih ljudi. Nenazadnje pa se zavedam, da sem veliko storila za svoje telo. Po prenehanju aktivnega treniranja sem se odločila, da šport še vedno predstavlja velik del mojega življenja. Po končani Gimnaziji v Brežicah sem se vpisala na Fakulteto za šport – smer športno treniranje- fitnes, kjer sem si pridobila veliko znanja iz treniranja, fiziologije, psihologiej športa itd.

Moj prosti čas je vedno športno obarvan. Rada imam različne športe, največ časa pa posvetim fitnesu, teku ( vikendi so rezervirani za tek na Lisco ali Šmarno goro:-) in plavanju.

Kot zanimivost lahko povem, da najraje berem različne strokovne knjige, ki so moj spremljevalec tako na plaži kot doma.

Prištevam se med srečneže, ker se odpravim na delo, ki ga ljubim in opravljam z veseljem. Ne predstavljam si boljšega poklica – delim svoje znanje in izkušnje, pomagam drugim doseči cilje in obenem služim svoj kruh.
 
 
 
 

Piškotki

Ker me je delo z ljudmi in otroci vedno veselilo, sem vodila in organizirala tečaje plavanja za otroke.

Uspešno sem 4 leta delala v »Atletski šoli Brigita Bukovec«.

Pot me je vodila po različnih fitnesih ( Akro, Kalipso, Konex, Otelo, Sokol), najprej kot fitnes inštruktorica in zadnja leta kot profesionalna osebna trenerka. Slednje je postalo moj poklic, ki ga z veseljem opravljam.

Sodelovala sem v  akciji ( 1,2 leto) Mens Health fitnes izziv.

V  Otelu sem  bila vodja fitnesa in sodelovala v Otelo Hit tekaški ekipi pri tekaški pripravi tekačev na Ljubljanski maraton.

Sem avtorica številnih strokovnih člankov in soavtorica strokovnih priročnikov »Dnevnik tekača« (I,II,III,IV,V,VI). Moje delo si lahko prebere v revijah Sokol, Lisa...

Organiziram predavanja na temo » Sprememba načina življenja«.

V akciji »Bodi aktivna« sem pripravila TV-voditeljico Uršo Jerkič nauspešen nastop na Ljubljanskem maratonu (2007)

Prav tako vseskozi sodelujem kot strokovna sodelovka-Bodi aktivna-  in odgovarjam na vprašanja v rubriki »Vprašaj« www.aktivna.si

Z izkušenimi trenerji ( Marko Mrak, Gašper Simčič in Andrej Vozič) smo leta 2008
pripravili 6-mesečno strokovno serijo člankov z revijo Sokol : »Vrhunski trening za zmagovalce« (VTZ sistem treniranja®) www.osebnitrener.com

Kot profesionalna osebna trenerka  in del ekipe trenerjev Sokol delujem v fitnes centrih Sokol v Ljubljani ( Vič, Tivoli, Stožice). www.sokolgroup.com/forum/index.php

Da sem lepo oblečena in obuta zame lepo skrbi Reebok.

Kot rekreativna tekačica se udejstvujem različnih rekreativnih tekaških tekmovanj
 ( Ljubljanski maraton, maraton Radenci, DM tek – zadnji dve leti 2.mesto na 10km)


Moj moto : Body - soul - harmony


 © Aktivno-Življenje.com 2006-2009
Gostovanje in registracija domen - Slomarketing.com